Prenovljena garderoba za naše operativne gasilce

V lanskem letu smo zaradi veliko posredovanj, in nekaj nove osebne zaščitne opreme začutili potrebo po novi, posodobljeni garderobi za operativne gasilce in njihovo osebno zaščitno opremo.
Nekaj časa smo zbirali ideje, skicirali in iskali najboljšo rešitev za optimalno izkoriščen prostor in uporabnost samih garderobnih omaric. Skušali smo doseči, da ima vsak gasilec dovolj prostora za svojo osebno zaščitno opremo in druge osebne predmete, prav tako pa nekaj zasebnosti. Najbolj dobrodošla pa je bila posodobitev s predelnimi stenami med posameznimi prostori za gasilce.
V ta projekt je bilo vloženega veliko truda, prav vse potrebno pa smo postorili gasilci iz našega društva. Od ideje, do izvedbe.

Garderobne omarice sta zasnovala dva naša operativna gasilca, tretji pa je ideje prenesel v grafiko. Velika zahvala gre našemu članu Petru. Prav v njegovi delavnici so nastale naše garderobne omarice.  Največ rok pa je pomagalo v zadnjih dneh, ko smo v manjši delovni akciji razstavili stare garderobe in sestavili nove omarice. Zahvala gre seveda tudi vsem gasilcem, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi projekta, in vanj vložili nekaj svojega dragocenega časa. Za končno podobo je zaslužna tudi Klavdija iz Kul dizajn, saj je izdelala nalepke za personalizirane omarice.

S tem smo cerkljanski gasilci pridobili ustrezno posodobitev, da bomo lahko bolj urejeni in bolje skrbeli za čistočo in izpravnost naše osebne zaščitne opreme. Posledično pa bodo naša posredovanja hitrejša in učinkovitejša.