Poslavljamo se, od nenavadnega leta 2020

 

Leto 2020 se bliža koncu in tako je napočil čas, v katerem smo vas vsako leto člani PGD Cerklje obiskali na domovih, vam voščili vse dobro v novem letu, izročili koledar in vas prosili za prostovoljni prispevek.
V letošnjem letu pa se bomo, zaradi trenutne situacije, poskušali izogniti osebnim stikom. Zato vam bomo v prihodnjih dneh po domovih razdelili koledarje z dopisi in v kolikor ste nam kljub trenutni situaciji, ki je zagodla vsem, pripravljeni nameniti prostovoljni prispevek, lahko to storite s pomočjo priložene položnice.

Zbrani prispevki bodo namenjeni delovanju društva, usposabljanju operativnih članov ter nakupu opreme in zagotavljanju vaše in naše varnosti.

TUDI BREZ DODATNEGA VLOŽKA LAHKO DARUJETE!

V kolikor tega še niste storili, lahko našemu društvu povsem brez obveznosti in dodatnih stroškov namenite 0,5% dohodnine, ki bo šla v nasprotnem primeru, če je ne namenite nobenemu društvu, nazaj v državno blagajno. Na tak način se je v lanskem letu v proračun RS vrnilo več kot 5 milijonov eurov.

  1. Najenostavneje lahko to storite preko platforme e-donacije. Preprosto izpolnite  zahtevane podatke na obrazcu (bodite pozorni, da pod rubriko Komu želite nameniti dohodnino? vnesete PGD Cerklje, ker je na obrazcu prednastavljena GZS).
    Platforma deluje tako, da vse uredite kar prek telefona ali računalnika v nekaj minutah (ne potrebujete nobenih digitalnih potrdil ali certifikatov).
  2. Preko sistema e-davki (če imate digitalni certifikat), ki je dostopen na https://edavki.durs.si/ , kjer vpišete spodnje podatke.
    – Ime oz. naziv upravičenca: PGD Cerklje
    – Davčna številka upravičenca: 10126767
    – Odstotek: 0,5%

Za vaš prispevek se vam že vnaprej iskreno zahvaljujemo.
Z gasilskim pozdravom: »NA POMOČ«!

UO PGD Cerklje