Donirajte del dohodnine, saj vas nič ne stane.

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Cerklje Vas vabimo, da del dohodnine, ki bi ga od vas sicer vzela država, namenite nam, gasilcem.

Izkoristite možnost in namenite 1% svoje dohodnine nam, gasilcem Prostovoljnega gasilskega društva Cerklje in z Vašo pomočjo bomo lahko še bolje skrbeli za varnost Vas, prebivalcev naše občine.

Donacija NE vpliva na višino vaše dohodnine (nobenih dodatnih stroškov) in v primeru, da se ne boste odločili komu jo boste namenili, bo ostala v proračunu Republike Slovenije.

1% dohodnine nam lahko donirate na 2 načina.
1) Na linku https://edonacije.si/2020/11/22/doniraj-dohodnino/ enostavno izpolnite zahtevane podatke na obrazcu, vnesite potrditveno kodo, ki vam bo poslana preko SMS na telefon ter na koncu še podpišite. Postopek vam vzame minuto ali dve pri čemer ne potrebujete digitalnega potrdila, obrazca pa ni potrebno natisniti in poslati, kot je bilo to zahtevano v preteklosti.
2) preko sistema edavki (če imate digitalni certifikat), ki je dostopen na https://edavki.durs.si/ kjer vpišete spodnje podatke.
Podatki za izpolnitev obrazca:
Ime oz. naziv upravičenca: PGD Cerklje
Davčna številka upravičenca: 10126767
Odstotek: 1%

Za vašo odločitev, namenitev donacije našemu društvu, se vam iskreno zahvaljujemo in Vas pozdravljamo z gasilskim pozdravom: »NA POMOČ«!